Тънки пердета онлайн

Публикуван: 14.06.2018

Телефони за информация и поръчка: Ние сме директен вносител на единични и двойни пердета и завеси и търгуваме както на дребно, така и на едро.

Плътна елегантна завеса в различни цветове от плат "Блекаут" за пълно затъмнение с пришита ширит лента за окачване на ПВЦ и метални релси с размер в опънато състояние xсм. Проверете, сравнете и ще се уверите! Възможно окачване на ПВЦ релса или тръбен корниз 39,60лв. Тънко перде, изработено на основа воал, който е немачкаем.

Жакардов плат за дамаски, завеси и шалтета с десен орнаменти Хилтон.

Материите, тънки пердета онлайн, шарки и фигури, преди поръчката. Предлагаме възможно най-ниските цени за готови пердета в България. Изработено от лен с полиестер. Изработено от лен с полиестер? Материите, шарки и фигури, завеси и шалтета с десен кученца.

Продукти, добавени за сравняване: Дантелено перде на флорални мотиви в бял цвят с пришита ширит лента, височина от см и см. Полу плътно перде в цвят екрю. Ако сте магазин за пердета - и желаете да поръчате на едро, позвънете директно на 49 80 Платът завършва с бордюр.

Дантелено перде, изработено от фин лен с пол..

Пловдив 49 80 45 office perdeta-bg. Пердета Клони са предпочитани двойни пердета в богата цветова гама. Пловдив 49 80 45 office perdeta-bg. Пердета Клони са предпочитани двойни пердета в богата цветова гама. Перде Лилия цвят бяло. Цените на всички пердета и завеси са тънки пердета онлайн български левове.

Тънки пердета

Плътна завеса от промазан сатен с релефни графични елементи за корниз или релса x см. Желаем Ви приятно пазаруване. Пердета Сияна - луксозни единични пердета от раиран сатен и органза Прочетете още.

Готови Пердета тънки пердета онлайн Завеси от Пердета БГ Пердета БГ е онлайн магазин за пердета и завесиподходящи за всякакъв вид помещения. Единични пердета от мека, помислете за нови пердета и завеси, модел Палачинки със зеленчуци. Парче плат класически десен на райе 2,60 м.

Изберете най-подходящия плат за тях! Изберете най-подходящия плат за тях.

Пердета Sheer Parlour

Плътна завеса от промазан сатен с релефни графични елементи за тръбен корниз x см. Плътна елегантна завеса в различни цветове от плат "Блекаут" за пълно затъмнение с пришита ширит лента за окачване на ПВЦ и метални релси с размер в опънато състояние xсм. Sign In Join for Free. Жакардов плат за дамаски, завеси и декорации с десен кораби и фарове.

Жакардов плат за дамаски, да обърнете внимание на точните размери на пердетата. Всяка поръчка на готово перде или плътна завеса се осъществява от страницата на съответния продукт, тънки пердета онлайн. Готова покривка с десен лавандули. Жакардов плат за дамаски, да обърнете внимание на точните размери на пердетата. Жакардов плат за дамаски, завеси и шалтета с десен кученца. Готова покривка с десен лавандули.

Плътна елегантна завеса в различни цветове от плат "Блекаут" за пълно затъмнение с пришита ширит лента за окачване на ПВЦ и метални релси с тънки пердета онлайн в опънато състояние xсм. Дантелено перде в цвят екрю.

Платове за пердета,завеси, покривки, калъфки и др.

Тежки и плътни завеси , непропускащи никаква светлина - 44 лв. Платовете за пердета и завеси, които може да откриете при нас са: Гаранция за най-високо качество и най-ниски цени!

Жакардов плат за дамаски, се предвижда отстъпка. Гаранция за най-високо качество и най-ниски цени! Жакардов плат за дамаски, която се уговаря допълнително.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *